Izpostavljamo

CGP občine Ivančna Gorica


Spodaj so na voljo grafični elementi (grb) in navodila za uporabo in tisk elementov celostne grafične podobe občine Ivančna Gorica.

Grb občine v različnih formatih

defaultlogo_ig_1206x1452 (.tif 72KB)
jpglogo_ig_300x361 (.jpg 14KB)
ailogo_ig_ai10 (.ai 57KB)
defaultlogo_ivancna_160x189(1) (.png 25KB)


Navodila za uporabo grba


Politične organizacije, podjetja, zavodi, društva in druge organizacije ter skupnosti s sedežem v občini lahko uporabljajo grb v svoji firmi oziroma imenu, zaščitnem znaku, našitkih, značkah, praporih, uniformah, svečanih listinah ipd. na podlagi dovoljenja, ki ga izda Županstvo Občine.

Če se grb ob uradnih priložnostih uporablja skupaj z drugimi grbi ali znamenji, mora biti postavljen na častno mesto, če ni s tem Odlokom ali zakonom drugače določeno.

Če se grb uporablja poleg drugega grba oziroma znaka, mora biti gledano od spredaj vedno na levi strani, razen, kadar se uporablja skupaj z grbom države in v drugih primerih določenih z zakonom.

Če se grb uporablja skupaj z dvema grboma oziroma znakoma, mora biti grb v sredini, razen, kadar se uporablja skupaj z državnim grbom in v drugih primerih določenih z zakonom.


pdfOdlok_o_uporabi_grba_ivancna_gorica (.pdf 29KB)
pdfOdlok_o_uporabi_zastave_ivancna_gorica (.pdf 29KB)


Če želite dokumenta presneti na svoj računalnik klinite desni miškin gumb in izberite "Save Targer As..." oziroma "Shrani cilj kot..."
 
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki