Izpostavljamo

Številni prostovoljci bodo čistili pod sloganom »Za nami je čisto«

Ivančna Gorica, 26.03.2021


Jutrišnja sobota bo v naši občini potekala v znamenju očiščevalne akcije »ZA NAMI JE ČISTO«, katera bo potekala pod okriljem Zveze športnih organizacij Ivančna Gorica in Občine Ivančna Gorica. Športnim društvom se bodo pridružila tudi nekatera turistična društva in krajevne skupnosti.
Občina Ivančna Gorica tudi letos pod sloganom »ZA NAMI JE ČISTO« spodbuja k ozaveščanju o pomembnosti čistega okolja. Žal neodgovorni posamezniki odlagajo odpadke v naravi kljub opozorilom. V zadnjem obdobju je opaziti veliko odpadne embalaže zlasti ob naših cestah in sprehajalnih poteh. Zato so se športna društva v naši občini v velikem številu odzvala pobudi Zveze športnih organizacij Ivančna Gorica. Pridružuje se jim tudi Občinska turistična zveza Ivančna Gorica s turističnimi društvi.

K sodelovanju vabljeni tudi ostali občani, družine in prostovoljci, da v času sprehodov in drugih aktivnosti v naravi s pobiranjem odpadkov ob poti, prispevate k bolj čistemu okolju. Vašo gesto odgovornosti ovekovečite s fotografijo in nas označite na občinskih družbenih omrežjih Facebook @ObčinaIvančnaGorica in Instagram: @obcinaivancnagorica, mi pa vas bomo nagradili s simpatičnim promocijskim izdelkom občinske akcije ozaveščanja »Za nami je čisto«.

Vse aktivnosti v zvezi z očiščevalno akcijo »Za nami je čisto« bodo potekale ob upoštevanju ukrepov za preprečevanje širjenja okužb SARS-CoV-2.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki