Izpostavljamo

Tudi v prihajajočem tednu se bo izvajalo »DRIVE IN« množično testiranje v Ivančni Gorici

Ivančna Gorica, 17.01.2021


Na območju Občine Ivančna Gorica se bo tudi v naslednjem tednu izvajalo brezplačno množično testiranje s hitrimi antigenskimi testi za SARS-CoV-2. Hitro testiranje za občanke in občane občine Ivančna Gorica bo še naprej potekalo pri Kulturnem domu Ivančna Gorica.
Zdravstveno osebje Zdravstvenega doma Ivančna Gorica bo s testiranjem nadaljevalo že v ponedeljek, 18. 1. 2021, med 8. in 12. uro. Naslednja dva termina sta v torek in četrtek, med 13. in 17. uro.

Na odvzem brisa se ni potrebno predhodno naročiti. Občani morajo s sabo imeti osebni dokument in kartico zdravstvenega zavarovanja. Rezultat testa bo v nekaj urah posameznik prejel na SMS sporočilo in hkrati tudi navodilo, kako ravnati naprej.

Udeležence testiranja vljudno prosimo, da upoštevajo trenutno prometno signalizacijo in navodila redarske službe.

POMEMBNO OBVESTILO ZD IVANČNA GORICA!
Občani, ki kažejo simptome okužbe (povišana temperatura, kašelj, boleče grlo, nahod, …) naj na hitro testiranje NE HODIJO, ampak OSTANEJO DOMA IN POKLIČEJO OSEBNEGA ZDRAVNIKA.


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki