Izpostavljamo

Glasujmo za mlado glasbenico Ano Strah iz Šentvida pri Stični

Ivančna Gorica, 13.01.2021


V polfinale pevskega tekmovanja »New Dimension Party« se je uvrstila tudi naša občanka Ana Strah, velika ljubiteljica kitare, ki prihaja iz okolice Šentvida pri Stični. Tovrstno »online« tekmovanje je namenjeno mladim pevcem, DJ-em, bendom, plesalcem in ostalim umetnikom, ki bi radi osvojili srca gledalcev.
Glasovanje poteka na spletni strani https://newdimensionparty.si/polfinale-competition-2021/ do sobote, 16. januarja 2021, do 12. ure.

Glas za Anjo najdete pod zaporedno številko 3. Iz posameznega IP naslova se lahko glasuje le enkrat dnevno.

Ana o sebi pravi: »Sem Ana Strah iz Šentvida pri Stični. Stara sem 17 let in obiskujem Gimnazijo Želimlje, kjer sem se navdušila nad igranjem kitare. Že od nekdaj rada pojem ali poslušam glasbo, odkar pa igram kitaro se je razvila želja po pevski karieri. Napisala sem tudi že nekaj svojih pesmi, ki sicer še niso izdane, ampak jih imam namen kmalu predstaviti svetu«.

Peterica finalistov New Dimension Party Competitiona 2021 bo nastopila v samem finalu 19. februarja 2021.

Glasujmo, da mladi glasbenici uspe.


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki