Izpostavljamo

Silvestrski skok v novo leto polepšala ambasadorka Nina Pušlar

Ivančna Gorica, 07.01.2021


Prehod v novo leto 2021 je bil to leto vsekakor poseben. Zaradi epidemije covida-19 se je tudi naš način življenja nekoliko spremenil in omejil druženja. V družinskih krogih smo najdaljšo noč v letu (lahko) pričakali ob ogledu in poslušanju silvestrskih oddaj na televizijskih in radijskih programih.
Silvestrsko oddajo je pripravila nacionalna televizija RTV SLO, kjer so v oddaji »Adijo 2020« na daljavo nastopili najuspešnejši glasbeniki in glasbene skupine, med njimi tudi ambasadorka občine Ivančna Gorica Nina Pušlar. Nina se je tik pred vstopom v novo leto javila iz domače Ivanke in zapela pred obnovljenim krožiščem na Sokolski ulici v Ivančni Gorici in poskrbela za delček promocije naše občine. Poseben čar pa je točki dodala tudi praznična okrasitev Ivančne Gorice.

V oddaji je gledalcem voščil in zapel še en ambasador ivanške občine Marko Vozelj, v pojavnem oknu pa smo skozi oddajo lahko opazili še folkloriste Folklorne skupine Vidovo, ki so »na daljavo« zaplesali ob zvokih domače glasbe.
Radijsko silvestrovanje so pripravili tudi na frekvencah Radia Zeleni val. Poleg raznovrstnega spektra glasbe in glasbenih gostov, je poslušalce po polnoči preko telefonskega klica nagovoril tudi župan Dušan Strnad. Kaj je zaželel občankam in občanom Ivančne Gorice lahko poslušate na spodnji povezavi.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki