Izpostavljamo

Začelo se je množično testiranje v Ivančni Gorici

Ivančna Gorica, 05.01.2021


Danes se je na parkirišču pri Kulturnem domu v Ivančni Gorici začelo množično testiranje s hitrimi antigenskimi testi na okužbo z virusom SARS-CoV-2. Testiranje, ki so ga organizirali Zdravstveni dom Ivančna Gorica, Občina Ivančna Gorica ter Štab Civilne zaščite Občine Ivančna Gorica, bo potekalo od danes, 5. januarja 2021, med 10. in 16. uro, do preklica. Predhodna prijava za brezplačno »DRIVE IN« testiranje ni potrebna.
Množično testiranje poteka od torka, 5. januarja 2021 do preklica, med 10. in 16. uro, na parkirišču pri Kulturnem domu v Ivančni Gorici.

Občina Ivančna Gorica poziva vse, naj se ljudje na testiranje odpravijo z avtomobilom kot pa peš in tako preprečijo morebitno širjenje okužbe zaradi stikov z drugimi osebami.

Občani morajo s sabo imeti osebni dokument in kartico zdravstvenega zavarovanja. Za pešce velja, da morajo med čakanjem ohranjati medsebojno razdaljo in nositi masko.
Rezultat testa bo posameznik prejel na SMS sporočilo in hkrati tudi navodilo, kako ravnati naprej.

Udeležence testiranja vljudno prosimo, da upoštevajo trenutno prometno signalizacijo in navodila redarske službe.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki