Izpostavljamo

Od torka, 5. 1. 2021 dalje do preklica, množično testiranje s hitrimi antigenskimi testi za občane občine Ivančna Gorica

Ivančna Gorica, 04.01.2021


Zdravstveni dom Ivančna Gorica v sodelovanju z Občino Ivančna Gorica in občinskim štabom civilne zaščite od torka, 5. januarja 2021 dalje do preklica organizira množično presejalno testiranje SARS-CoV-2 s hitrimi antigenskimi testi za občane občine Ivančne Gorice. Testiranje se bo izvajalo po sistemu "DRIVE-IN" na parkirišču pred Kulturnim domom v Ivančni Gorici, od 10. do 16. ure. Vhod za testiranje bo ustrezno označen iz Ceste 2. grupe odredov, izhod pa na Sokolsko ulico.
Na testiranje se ni potrebno posebej naročiti. Testiranje je prostovoljno in brezplačno.

S seboj imejte osebno izkaznico in kartico obveznega zdravstvenega zavarovanja. O rezultatu boste obveščeni preko SMS-a na vaš telefon. Če bi se izkazalo, da ste na testu pozitivni, se takoj izolirajte in pokličite izbranega zdravnika.

Občanom, ki kažejo simptome okužbe (povišana temperatura, kašelj, boleče grlo, nahod, …) svetujemo, da na hitro testiranje ne prihajajo, ampak se zglasijo pri svojemu osebnemu zdravniku, ki jih bo napotil na PCR testiranje na Covid-19.

V kolikor se boste testiranja udeležili brez avtomobila (peš) prosimo, da med čakanjem v vrsti dosledno spoštujete vse preventivne ukrepe, predvsem vzdrževanje razdalje in pravilno nošenje zaščitne maske (pokrita usta in nos).

Ker gre za množično testiranje, je pričakovati večjo udeležbo ljudi, ki se želijo testirati. V kolikor bo gneča, vam predlagamo, da se vrnete kasneje.

Udeležence testiranja vljudno prosimo, da upoštevajo trenutno prometno signalizacijo in navodila redarske službe.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki