Izpostavljamo

Z glasovanjem podprimo projekt Društva podeželske mladine Kalček

Ivančna Gorica, 13.11.2020


Zveza slovenske podeželske mladine (ZSPM) spodbuja razvoj lastnih izvirnih, drugačnih projektov med mladimi na podeželju, ki pomembno prispevajo k razvoju podeželske mladine. Zaradi trenutnih neugodnih razmer v povezavi s pojavom koronavirusa, so bili v ZSPM primorani izbor »naj projekta« izpeljati preko spleta.
Spletno glasovanje je bilo v projekt vpeljano z namenom širjenja video predstavitve društev, njihovih projektov in idej med kar največjim krogom ljudi, promocije kmetijstva ter mladih s podeželja, s tem pa njihovega poguma in inovativnih idej.

Po izboru strokovne komisije se je med »TOP 5« za NAJ PROJEKT podeželske mladine 2020 uvrstilo tudi Društvo podeželske mladine Kalček, ki deluje na območju občin Ivančna Gorica, Grosuplje in Dobrepolje. Kot pravijo člani društva, so si med seboj zelo različni, a jih povezuje skupen cilj, cilj ohranjati in razvijati podeželje ter ponosno zastopati mlade s podeželja. Društvo danes vodi Nika Struna, z veseljem pa medse sprejmejo tudi nove člane. Vabljeni, da se jim pridružite.

Za njih lahko glas oddate na spodnji povezavi, njihov predstavitveni spot pa si lahko ogledate zgoraj. Spletno glasovanje se zaključi 26. novembra 2020, ob 19. uri. Glasujete lahko enkrat dnevno.

Oddaj glas >>To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki