Izpostavljamo

Natečaj za najlepše oz. najizvirnejše božično-novoletne voščilnice

Ivančna Gorica, 11.11.2020


Občina Ivančna Gorica in Svet za starosti prijazno občino vas vabijo k sodelovanju na Natečaju za najizvirnejše božično-novoletne voščilnice v različnih kategorijah in sicer:
  • predšolska kategorija,
  • osnovnošolska kategorija – prva triada,
  • osnovnošolska kategorija – druga triada,
  • osnovnošolska kategorija – tretja triada,
  • mladinska kategorija in
  • ostala kategorija.
Prijazno vabimo k sodelovanju vse občane Občine Ivančna Gorica, vrtec z vsemi enotami, obe osnovni šoli s podružnicami, srednjo šolo, vzgojno-izobraževalni zavod v Višnji Gori, enoto dnevnega varstva starejših v Šentvidu pri Stični, knjižnico, upokojenska, likovna, kulturna in druga zainteresirana društva, posebej pa glede na epidemiološko situacijo v državi vse posameznike: mladostnike in starostnike.

V želji nadgraditve natečaja vas naprošamo, da ročno izdelane voščilnice dopolnite z ročnim zapisom in željam, vendar brez zapisa letnice 2021.

Prosimo vas, da voščilnice, ki jih boste izdelali individualno, v vaših dejavnostih, krožkih in druženjih pošljete ali prinesete na naslov: Občina Ivančna Gorica, Sokolska 8, Ivančna Gorica, do vključno 7. 12. 2020. Za ocenjevanje vas prosimo, da na izdelani voščilnici (na hrbtni strani) zapišete ime in priimek, ustanovo ustvarjalca.

Vse prispele božično-novoletne voščilnice bodo razstavljene v prostorih Občine Ivančna Gorica. Najboljše oziroma najizvirnejše božično-novoletne voščilnice po izboru Sveta župana za starosti prijazno občino pa bodo predstavljene in tudi simbolično nagrajene na seji Občinskega sveta Občine Ivančna Gorica v decembru. Vse izdelane voščilnice, razen nagrajenih, bodo skupaj z voščilom za srečno in zdravo novo leto poslane najstarejšim občanom Občine Ivančna Gorica.

Z željo, da bodo novoletne voščilnice uporabne tudi za druge priložnosti vas prosimo, da na njih ni navedene letnice.

Zavedamo se, da z medsebojno pomočjo zmoremo več in ustvarjamo boljšo in lepšo družbo. Vemo, da je v izdelavo voščilnic vloženega veliko truda, časa in srčnosti, zato je vsak izdelek unikaten. Cenimo ustvarjalnost in inovativnost. Vse voščilnice bodo hvaležno sprejete.

Za sodelovanje se vam prav lepo zahvaljujemo.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki