Izpostavljamo

Krvodajalci v naši občini darovali preko 75 litrov krvi

Ivančna Gorica, 26.10.2020


Ko smo zaskrbljeni ob ogromnem številu novo potrjenih okužb s koronavirusom ne spreglejmo množice srčnih in zdravih krvodajalcev, ki so te dni darovali kri.
Jesenski krvodajalski akciji, v organizaciji Območne izpostave Rdečega križa Grosuplje, se je vse skupaj odzvalo 368 krvodajalcev iz občin Grosuplje, Ivančna Gorica in Dobrepolje, ki jih niso ustavile izredne razmere zaradi epidemije Covid-19. Skupaj so darovali 152 litrov najbolj dragocene tekočine – svoje krvi. Samo v naši občini je v prostorih župnijskega doma Šentvid pri Stični in Srednje šole Josipa Jurčiča Ivančna Gorica 170 krvodajalcev darovalo 76,5 litra krvi.
»Vsem udeležencem izrekamo veliko priznanje in zahvalo, saj so časi zaradi epidemije zelo zahtevni. Vsem želimo trdno zdravje in naj njihov zgled opogumi tudi druge,« sporočajo iz Rdečega križa Grosuplje.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki