Izpostavljamo

Preventivna akcija za večjo varnost pešcev v prometu tudi v naši občini

Ivančna Gorica, 08.10.2020


Svet za preventivo in varnost v cestnem prometu Občine Ivančna Gorica se je s pomočjo Združenja šoferjev in avtomehanikov Ivančna Gorica in Policijsko postajo Grosuplje vključila v vseslovensko akcijo »Pešec« za večjo varnost pešcev v prometu, predvsem v jesensko zimskem obdobju, ko je vidljivost zmanjšana.
Člani ZŠAM Ivančna Gorica bodo v petek, 9. 10. 2020, med 13:00 in 15:00 uro, vsem naključnim pešcem na prehodih za pešce v Ivančni Gorici razdeljevali odsevne trakove, kresničke in letake Bodi preViden. V večernih urah, med 18:30 in 19:30, se bo akcija nadaljevala v vseh večjih krajih občine, kjer se običajno gibljejo pešci.
Za sodelovanje v akciji so se odločile vse matične in podružnične šole v občini oziroma mentorji, ki bodo poskrbeli, da bodo učenci 4. razreda sodelovali v nagradni igri Javne agencije RS za varnost prometa.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki