Izpostavljamo

Občina izvaja številna asfalterska dela na občinskih cestah

Ivančna Gorica, 04.09.2020


Občina Ivančna Gorica nadaljuje z asfaltiranjem lokalnih cest v sklopu pogodbe za asfaltiranje cest in drugih površin v letih 2019 in 2020. Dvoletna pogodba je sklenjena z izvajalskim podjetjem Mapri Proasfalt d.o.o. iz Ljubljane.
V teh poletnih mesecih se pospešeno izvajajo preplastitve odsekov po občini. V začetku avgusta je izvajalec zaključil z asfaltiranjem 1000 metrov ceste v Krajevni skupnosti Ambrus, natančneje v vasi Brezovi Dol – med vinogradi.
Poročali smo že, da se je pred dnevi pod Obolnem zaključila prenova 500 metrov dotrajane ceste, ki pelje proti meji s sosednjo občino Šmartno pri Litiji.

Zaključena je tudi obnova mostu v Dolenji vasi pri Temenici in asfaltiranje voziščne konstrukcije v dolžini cca 100 metrov v smeri Temenice.
Izvajalec je prav tako saniral poškodovano vozišče v trikrakem križišču pri gostinskem lokalu Salon v Šentvidu pri Stični. Tu je šlo za odstranitev poškodovanega asfalta, ki ga je povzročilo lanskoletno neurje ter polaganje novega. Sanacija je bila nujna tudi zaradi začetka novega šolskega leta, saj eden od krakov pelje proti izobraževalnimi ustanovami.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki