Izpostavljamo

Sanacija škode na cestni infrastrukturi po julijskem neurju

Ivančna Gorica, 07.08.2020


V občini Ivančna Gorica pospešeno poteka sanacija škode na občinski infrastrukturi, ki jo je prizadelo julijsko močno deževje in nalivi. Pristojne službe sporočajo, da odpravljanje posledic neurja poteka glede na stopnjo nujnosti ukrepov. Manj prevozna oziroma uporabljena infrastruktura bo urejena takoj, ko bo odpravljena druga večja škoda, še dodajajo.
Trenutno poteka sanacija voziščne konstrukcije lokalne ceste Muljava – Zavrtače, natančneje pred vasjo Mevce. Urejena je sanacija udora brežine na Velikih Vrheh, sanacija bankin na lokalni cesti Podsmreka – Velika Dobrava in sanacija plazu na Podsmreki Višnji Gori. V prvih dneh je ekipa vzdrževalcev občinskih cest v večji meri odstranila nanose in naplavine s cest in kmetijskih površin.
Naj še dodamo, da je neurje v noči na petek, 24. julija, najbolj prizadelo območja Krajevnih skupnosti Ivančna Gorica, Metnaj, Muljava, Stična in Višnja Gora.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki