Izpostavljamo

Zaključuje se obnova komunalnih vodov po ulicah v Ivančni Gorici

Ivančna Gorica, 17.07.2020


Občina Ivančna Gorica je v preteklih mesecih izvajala gradbena dela na treh odsekih v Ivančni Gorici. Dela so se začela na Livarski cesti, kjer se je hkrati z obnovo vodovoda in gradnjo kanalizacije izvajala vgradnja elektro kabelske kanalizacije. Sledila so dela v ulici Pot v Boršt. Poleg obnove kanalizacijskega omrežja so na trasi potekala zahtevnejša dela uravnavanja komunalnih vodov s kvalitetnim odvodnjavanjem ceste.
 
Zadnja v fazi obnov je prenova vodovoda in kanalizacije na Studencu v dolžini slabih 200 metrov. Pri polaganju vodovoda so se vgradile duktilne cevi, pri polaganju kanalizacije pa so se uporabile kakovostne PVC plastične cevi. Na trasi so se uredili še podboji in prestavili hidranti. Včeraj so se na Studencu izvedla zaključna asfalterska dela.
V naslednjih dneh bodo na vhodu v Livarsko cesto in Studenec nazaj nameščene hitrostne ovire. Urejene bodo tudi bankine pri novi asfaltni prevleki.


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki