Izpostavljamo

GLASOVANJE: Lavričeva koča na Gradišču se poteguje za NAJ gostoljubnejši izletniški kraj

Ivančna Gorica, 16.07.2020


Turistična zveza Slovenije je tudi letos v okviru projekta Moja dežela lepa in gostoljubna pripravila spletno glasovanje - tekmovanje v urejenosti in varovanju okolja, v kakovosti turistične ponudbe kraja ter gostoljubju lokalnih prebivalcev. Nekakšno lepotno tekmovanje slovenskih krajev in mest poteka že 29. leto zapored. V kategoriji za NAJ lepši – NAJ gostoljubnejši izletniški kraj se poteguje tudi izletniška točka Lavričeva koča na Gradišču.
Spletno glasovanje, ki se je začelo 15. julija poteka vključno do ponedeljka, 20. julija.

Svoj glas lahko oddate kandidatom, ki so jih predlagale občine same. Število glasov s spletnega glasovanja in mnenje komisije bo merilo za uvrstitev kandidatov na državno tekmovanje, kjer se jim bodo pridružili izbrani kandidati iz 16. regijskih tekmovanj.

Glasovanje poteka za naslednje kategorije:
  • NAJ lepše - NAJ gostoljubnejše srednje mesto
  • NAJ lepši - NAJ gostoljubnejše manjše mesto
  • NAJ lepši - NAJ gostoljubnejši izletniški kraj
  • NAJ tematska pot
Glasovanje pričnete tako, da kliknete na gumb Začni z glasovanjem. Glasujete lahko samo za enega kandidata v posamezni kategoriji. Glasovnica je dostopna na spletni strani Turistična Zveza Slovenije (http://www.turisticna-zveza.si/glasovanje-2020-oddajte-glas ).

Glas lahko oddate enkrat dnevno oziroma iz vsakega računalnika lahko dnevno oddate samo en glas.
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki