Izpostavljamo

Zaključek domoznanske bralne značke Beremo domače

Ivančna Gorica, 29.06.2020


Branje domačih knjig v prvi sezoni (2019/2020) smo pripeljali h koncu. Bralno značko je uspešno končalo 30 članov knjižnice: 20 odraslih in 10 otrok, pri čemer je skoraj polovica sodelovala pri družinskem branju domoznanskih knjig, kar nas še posebej veseli. Čestitke vsem sodelujočim!
Iz Knjižnice Ivančna Gorica sporočajo, da zaradi razmer s koronavirusom niso mogli pripraviti zaključne prireditve z občinstvom, so pa posneli pogovor Darje Groznik z ilustratorko Anko Koželj Švigelj, ki je predstavila knjigo Stopinja v skali avtorice Sabine Koželj Horvat. Posnetek, na katerem sta tudi obrazložitvi za priznanje Domoznanski ambasador Knjižnice Ivančne Gorice (prejela sta ga Anton Drab (posthumno) in Tatjana Kordiš), si lahko ogledate v zgornjem posnetku.

Jeseni se začenja nova sezona Beremo domače, ki bo v luči Jubilejnega Jurčičevega leta.

Lepo vabljeni k sodelovanju!:)To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki