Izpostavljamo

Obvestilo za bodoče uporabnike projekta »PROSTOFER« v občini Ivančni Gorici

Ivančna Gorica, 17.06.2020


Občina Ivančna Gorica je v sodelovanju z zavodom Zlata mreža s ponedeljkom, 15. junija 2020, začela izvajati projekt Prostofer, ki je prostovoljski projekt za mobilnost starejših. Projekt povezuje starejše osebe, ki potrebujejo prevoz in ne zmorejo uporabljati javnih in plačljivih prevozov, s starejšimi aktivnimi vozniki, ki pa po drugi strani radi priskočijo na pomoč.
Prostofer je namenjen vsem starejšim, ki ne vozite sami, nimate sorodnikov in imate nižje mesečne dohodke, pa tudi slabše povezave z javnimi prevoznimi sredstvi. Prostofer vam bo omogočal lažjo dostopnost do zdravniške oskrbe, brezplačne prevoze do javnih ustanov, trgovinskih centrov ipd.

Zato vse uporabnike, ki potrebujete prevoz prosimo, da pokličete na brezplačno številko 080 10 10. Klicni center je na voljo za rezervacije prevozov vsak delovnik med 8. in 18. uro, rezervacijo prevoza pa je potrebno najaviti vsaj 3 dni pred izvedbo storitve.
V komunikacijskem centru bodo zabeležili vaše podatke in lokacijo prevoza. Po najavi prevoza bo klicni center obvestil prostovoljnega voznika o prevozu in to sporočil uporabniku, za katerega se opravi prevoz.

Za morebitna dodatna pojasnila ali vprašanja pa se lahko obrnete tudi na strokovno sodelavko iz občinske uprave Rozalijo Smrekar, tel. 01 78 12 129 ali e-pošta: rozalija.smrekar@ivancna-gorica.si.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki