Izpostavljamo

Brezplačna WIFI omrežja na devetih točkah v Občini Ivančna Gorica

Ivančna Gorica, 27.05.2020


Občina Ivančna Gorica na devetih lokacijah po Občini vzpostavlja brezžično brezplačno omrežje, WiFi4EU. Sredstva v obliki bona je občina pridobila z uspešno oddajo vloge na razpisu pri agenciji INEA. Prve antene, ki omogočajo brezplačno in brezžično omrežje so se postavile na KS Ambrus (kulturni dom), KS Dob (gasilski dom), KS Temenica (Dom krajanov Temenica) in KS Stična (Kulturni dom).
Signal na omrežju WiFi4Eu je brezplačen in je namenjen širši javni uporabi. Naslednje lokacije, kjer se bo vzpostavljal signal WiFi4EU so Jurčičeva domačija, KS Krka, Sokolska ulica v centru Ivančne Gorice, otroško igrišče za Zdravstvenim domom in mestni trg v Višnji Gori.
Vsi uporabniki bodo ob prvi povezavi sprejeli signal WiFi4Eu, nato se bo njihova naprava avtomatsko povezovala z omrežjem WiFi4EU po vseh točkah v občini Ivančna Gorica in vseh do sedaj že postavljenih točkah po celotni Evropi.

Občina Ivančna Gorica se s postavljenem omrežja WiFi4EU, pridružuje skupini Občin po celotni Evropi, ki so že vzpostavile brezplačno brezžično omrežje.To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki