Izpostavljamo

Vrata je odprla nova Mercatorjeva trgovina v Šentvidu pri Stični

Ivančna Gorica, 18.05.2020


V Šentvidu pri Stični so se razveselili nove Mercatorjeve trgovine. Gre za sosedsko prodajalno, ki pa ponuja pester izbor svežih in drugih živil za vsako gospodinjstvo. Lepo pregledna trgovina 242 m2 prodajne površine omogoča kupcem tako hitre dnevne nakupe kot tudi vse za večje tedenske nakupe.
Poudarek je na ponudbi svežega sadja in zelenjave, kruha in pekovskega peciva, delikatese in hlajenih živil, denimo mlečnih izdelkov, prigrizkov in podobno. Izpostavljena je ponudba izdelkov Radi imamo domače, ki jih Mercator nabavlja pri majhnih lokalnih proizvajalcih in kmetijah. Gre za izdelke kot jih običajno najdemo na tržnici.
Po besedah Vodje maloprodajnih enot Mercator Aleša Kopšeta je v trgovini zaposlenih sedem ljudi. Poslovodja prodajalne pa je ga. Lucija Plut. Vsem obiskovalcem novega prodajnega centra Mercator Market Šentvid pri Stični sporoča, da tokrat ne gre za franšizno trgovino, kot je bilo to doslej. Pripravili so številne ugodnosti za upokojence ob četrtkih, ob koncih tedna Pika kupone za 25% popust na izbrani izdelek ter vsak teden nove akcije za ugodne nakupe.

Trgovina je odprta od ponedeljka do sobote, od 7. do 20. ure.


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki