Izpostavljamo

Pomembno obvestilo Vrtca Ivančna Gorica – poziv k izpolnitvi ponovne prijave otrok v vrtec

Ivančna Gorica, 09.05.2020


Vodstvo Vrtca Ivančna Gorica obvešča vse starše, ki imate vključene svoje otroke v vrtec, da z dnem 18. majem 2020 ponovno odpira svoja vrata. O natančnih protokolih in ravnanjih ob ponovnem prihodu v vrtec boste starši še seznanjeni. V tem trenutku pa vodstvo vrtca potrebuje podatek o vaši nameri ponovne vključitve otroka v vrtec.

Skladno z določili MIZŠ in NIJZ vas vljudno naprošajo, da na elektronski naslov branka.kovacek@guest.arnes.si najkasneje do torka, 12. 5. 2020, sporočite ali nameravate pripeljati otroka v vrtec. To naredite na priloženi izjavi: pdfPriloga 1.

Prosijo, da izjavo izpolnite VSI starši, ne glede na to, kdaj bi želeli otroka ponovno vključiti v vrtec. V izjavi vpišite predvideni datum vključitve.

Glede plačila računov/položnic vam sporočajo, da bodo vsem, ki boste ponovno vključili otroka v vrtec, izstavljali mesečni obračun oskrbnine. Dokler je razglašena pandemija in velja Zakon o interventnih ukrepih za zajezitev epidemije COVID-19 in omilitev njenih posledic za državljane in gospodarstvo (Uradni list RS, št. 49/20 in 61/20), imate ostali starši vrtec brezplačen.

Več o tem si preberite na spletni strani Vrtca Ivančna Gorica.

Priloge za starše:
pdfPriloga 1: Izjava staršev o ponovni vključitvi otroka v vrtec (.pdf 409KB)
pdfPriloga 2: Navodila pediatrije (.pdf 205KB)
pdfPriloga 3: NIJZ - izjava za starše (.pdf 428KB)
pdfIzstopna izjava (.pdf 113KB)To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki