Izpostavljamo

Kultura doma - otroška predstava Boj na zelenjavnem vrtu

Ivančna Gorica, 08.05.2020


V tokratni rubriki »Kultura doma – povezani na daljavo« se posvečamo vrtnarjenju. Kaj imata skupnega kultura in vrtnarjenje, se boste vprašali. Ko si boste ogledali predstavo Boj na zelenjavnem vrtu, boste že izvedeli.

Na spodnji povezavi si lahko ogledate otroško predstavo Boj na zelenjavnem vrtu Gledališke skupine Kulturnega društva Stična DRZNE IN LEPI. Premierno je bila uprizorjena 17. maja 2019. Pod besedilo se je podpisala Vika Šuštar. Dolgoletnemu in izkušenemu članu igralske sekcije KD Stična Branku Strmoletu, je bila predstava režiserski prvenec. Otroško predstavo krasi obogatena kostumografija večkrat mednarodno priznane oblikovalke Pie Gorišek.
Pri ogledu predstave boste našli uporabne nasvete za vrtnarjenje in upamo, da jih boste lahko uporabili, ko boste obdelovali svoje gredice. Če jih še nimate, le razmislite o njih, saj je "korona čas" pripeljal mnoge nove izzive.

Zelenjava je zdrava, a le če jo ne napadajo črvi in ostali škodljivci! Brezskrbno sončenje in brezdelje se za zelenjavo konča, ko jo obiščejo vsiljivci, ki jo naravnost obožujejo. A zelenjava ima svoj načrt … Kakšen je, si lahko ogledate sami.

Rubrika »Kultura doma-povezani na daljavo« nastaja v sodelovanju Občine Ivančna Gorica, JSKD OI Ivančna Gorica in ZKD občine Ivančna Gorica.


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki