Izpostavljamo

Muzej na Jurčičevi domačiji z današnjim dnem ponovno odprt

Ivančna Gorica, 06.05.2020


Jurčičeva domačija ponovno odpira svoja vrata, vendar le za individualne obiskovalce, po predhodni najavi in prilagojenem urniku ter ob upoštevanju priporočil NIJZ.
Odpiralni čas od 6. do 31. maja 2020 bo:

Od torka do petka:
  • od 9. do 11. ure za individualne obiskovalce iz rizičnih skupin (starejši, upokojenci, kronični bolniki, sladkorni bolniki, itd..) in
  • od 13. do 17. ure za ostale obiskovalce (do 5 oseb naenkrat).
Ob sobotah, nedeljah in praznikih muzej ostaja do nadaljnjega zaprt.

Za ogled Jurčičeve domačije se predhodno najavite na telefonsko številko: +386 (0) 41 686 382 ali na e-naslov: muzej.josip.jurcic@siol.net. Možen bo zunanji ogled muzeja na prostem in to brezplačno. V kolikor bi se želeli po ogledu muzeja še malo ustaviti, posedeti in uživati v naravnem amfiteatru, vas prosimo, da nas o tem obvestite.
Obiskovalce vljudno prosimo, da upoštevate vse varnostne ukrepe, uporabite lastno zaščitno masko v notranjih prostorih, ohranjajte varno razdaljo do ljudi okoli vas in si ob vhodu v stavbo razkužite roke. Listanje po razstavljenih publikacijah in prospektih ni dovoljeno. V kolikor kažete bolezenske znake (kašelj, kihanje, vročina…), vas prosimo, da ostanete doma.

Veselimo se vašega obiska!

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki