Izpostavljamo

Obvestilo JKP Grosuplje o ponovnem odprtju Zbirnega centra za odpadke Špaja dolina

Ivančna Gorica, 09.04.2020


Javno komunalno podjetje Grosuplje obvešča, da bo od sobote, 11. 4. 2020, dalje ponovno odprt Zbirni center za odpadke v CERO Špaja dolina. Zbirni center bo za stranke odprt vsak delovnik od 7. do 19. ure in ob sobotah od 8. do 14. ure.
V času trajanja izrednih ukrepov zaradi epidemije COVID-19, na lokaciji CERO Špaja dolina in zbirnega centra, do preklica veljajo naslednji varnostni ukrepi:
  • Za zagotavljanje medsebojne razdalje med posamezniki - najmanj 2m, so v zbirnem centru istočasno lahko največ tri vozila;
  • V posameznem vozilu sta lahko največ 2 odrasli osebi, ki ne kažeta znakov prehladnih obolenj (kašelj, smrkavost, povišana telesna temperatura);
  • Za vse obiskovalce Zbirnega centra je obvezna uporaba zaščitne maske, pred vstopom pa je obvezno razkuževanje rok.
Stranke še naprošajo, da upoštevajo navodila zaposlenih ter da poskrbijo za lastno varnost in varnost vseh prisotnih. Za potrpežljivost in sodelovanje se vam vnaprej najlepše zahvaljujejo. Ostanite zdravi!

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki