NLB preventivno zmanjšuje število odprtih poslovalnic; Poslovalnica v Ivančni Gorica zaprta

Ivančna Gorica, 24.03.2020


V Novi ljubljanski banki (v nadaljevanju: NLB) so vsem že sprejetim ukrepom za zajezitev okužb s koornavirusom dodali novega – iz preventivnih razlogov so namreč zmanjšali število delujočih poslovalnic.
Z 18. marcem 2020, je vrata odprlo 49 NLB poslovalnic širom Slovenije, ki so odprte vsak delovnik od 8.30 do 13.00. Odprte poslovalnice so na sedežih podružnic, v trgovinskih centrih in ob cestnih vpadnicah, da je zagotovljena kar se da čim boljša regionalna pokritost. Seznam odprtih poslovalnic in ključne kontakte najdete TUKAJ, med katerimi pa ni NLB poslovalnice v Ivančni Gorici. Za občane Ivančne Gorice so najbližji odprti poslovalnici v Grosupljem in Trebnjem.

Še naprej je iz preventivnih razlogov v veljavi spremenjen način sprejemanja strank v poslovalnicah – torej posamično vstopanje. Naenkrat je lahko v poslovalnici namreč samo toliko strank, kot je bančnih okenc. Stranke prosijo, da dosledno upoštevajo tudi varno osebno razdaljo tako do zaposlenih kot ostalih strank, pred in po bančnem opravku pa uporabijo razkužila.

Ob tem pa stranke pozivajo, da omejijo obisk poslovalnice le na resnično najnujnejše zadeve.


Svetujejo tudi, da namesto z gotovino plačujejo s karticami ali mobilno denarnico NLB Pay. Če nikakor ne gre brez gotovine, pa jo bodo stranke - kot doslej - lahko dvignile na bankomatih. Poskrbeli bodo, da bo gotovine v njih vedno dovolj na razpolago, če bi jo potrebovali.

Za vprašanja, pomoč in nasvete se lahko stranke vedno, 24/7, obrnejo na NLB Kontaktni center prek telefonske številke (01) 477 20 00, spletnega klepeta ali video klica.

NLB Komuniciranje

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki