Obvestilo za občane Ivančne Gorice – dežurna številka/elektronski naslov

Ivančna Gorica, 16.03.2020


V ponedeljek, 16. 3. 2020, se je ponovno sestala razširjena sestava Štaba civilne zaščite Občine Ivančna Gorica, na katerem je bil prisoten tudi župan Dušan Strnad s sodelavci, poveljnik civilne zaščite Jože Kozinc, direktor Zdravstvenega doma Ivančna Gorica Janez Zupančič ter ravnatelji obeh osnovnih šol in vrtca. Prisotni so pregledali vse nadaljnje aktivnosti Občine Ivančna Gorica v zvezi s preprečevanjem širitve epidemije COVID-19, ki so usklajene tudi z državnim načrtom zaščite in reševanja.
Občina Ivančna Gorica je že vzpostavila:

  • DEŽURNO TELEFONSKO ŠTEVILKO 041 788 660.
Namenjena je tistim občanom, ki nimajo možnosti zagotovitve oskrbe s hrano in drugimi nujnimi zadevami kot so dostava zdravil itd. (to so zlasti starejši občani brez bližnjih svojcev). Številka je namenjena tudi tistim staršem, ki potrebujejo pomoč pri varstvu otrok (velja za vse tiste starše, ki so dolžni opravljati delo pri delodajalcu in to izkažejo s pisnim potrdilom/izjavo delodajalca). Na dežurno številko lahko občani pokličejo ali posredujejo sms sporočilo vse dni v tednu, od 8.00 do 20.00 ure ali pišete na elektronski naslov: tatjana.markelj@ivancna-gorica.si.
Prosimo, da se na navedene kontakte oglasijo samo tisti občani, ki resnično potrebujejo pomoč. V prvi vrsti prosimo, da si občani pomagajo z domačimi, sorodniki, sosedi in prijatelji.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki