Obvestilo o popolnem zaprtju Vrtca Ivančna Gorica

Ivančna Gorica, 15.03.2020


Vrtec Ivančna Gorica sporoča, da skladno z obvestilom, ki je bilo objavljeno v petek, 13. 03. 2020, od 12. ure dalje na spletnih straneh Vrtca Ivančna Gorica, Občine Ivančna Gorica in na vseh vratih enot vrtca, do danes (15. 03. 2020) do 10. ure, NISO PREJELI pisnih prijav staršev za vključitev otroka v dežurni vrtec. Iz tega razloga vodstvo Vrtca Ivančna Gorica razglaša POPOLNO ZAPRTJE VRTCA od ponedeljka, 16. 03. 2020 dalje, do preklica.
Starše obveščajo, da v primeru kakršnih koli informacij v zvezi z vrtcem vprašanja posredujejo na e-naslov: branka.kovacek@guest.arnes.si ali na telefonsko številko 031 369 511.

Ker je v tem trenutku tudi čas zbiranja vlog za vpis otrok v vrtec, Vrtec obvešča starše, da lahko prijave oddajo v nabiralnik pred vhodom v upravo vrtca ali skenirano pošljejo po elektronski pošti na e-naslov: vig.svetovalno-delo@guest.arnes.si ali z navadno pošto preko Pošte Slovenije do najkasneje, 30. 04. 2020.

Ravnateljica Vrtca Ivančna Gorica Branka Kovaček se vsem zaposlenim, ki so bili brezkompromisno nemudoma pripravljeni delati v dežurnem vrtcu, iskreno zahvaljuje. Prav tako se zahvaljuje staršem za izredno strpnost, spoštovanje pravil v izrednih razmerah in razumevanje.

Danes popoldne je Vlada Republike Slovenije izdala še Odlok o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanje ter univerzah in samostojnih visokošolskih zavodih.

#OstanimoDoma #OstanimoZdravi

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki