Na letošnji Jurčičev pohod prihajajo tudi bralni klubi, še posebej vabljeni domači!

Ivančna Gorica, 25.02.2020


Ob letošnjem pohodu je zaživelo »Zavezništvo za bralne klube«, v katerem je tudi naša občina, skupaj vse bralne klube vabimo na pohod. Prvi je v občini pred osmimi leti zaživel BK v knjižnici »Kranjska čbelica« za starejše, lani pa je zaživel še klub za dijake, študente in srednjo generacijo.
Vsaka skupina enkrat mesečno gosti 12 članic in članov. Vemo tudi za nekatere družinske, prijateljske, društvene klube v naši občini. Ker ne poznamo še vseh (vemo za njih 6), vas prosimo, da se oglasite na ksenija.medved@gmail.com.
Kot rečeno, pa ste tudi domači bralni klubi vabljeni na Jurčičev pohod 7. marca 2020. Lahko se na svoj način vsak klub označi, da si vsaj pomahamo. Bralne klube bomo popisovali na portalu »Dobreknjige.si«, za nove smo že pričeli izvajati razprodane tečaje. Informacije o tem bodo na stojnici. Sicer pa: na štartu se prijavite. med potjo se zabavajte, na cilju pa bo vsaj za prve pohodnike v dar na voljo kaka knjiga iz knjigobežnic. Pozdravila nas bosta oba govorca, še posebej gostitelj: župan in promotor branja, Dušan Strnad.

Zabaven in navdihujoč pohod vam želimo!

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki