Ste že oddali glas za Antona Posavca - kandidata za osebnost leta 2019?

Ivančna Gorica, 31.01.2020


Skozi celotno leto 2019 so gledalke in gledalci novomeške Televizije Vaš kanal izbirali osebnost, ki je zaznamovala enega izmed dvanajstih mesecev. Kot smo že poročali je med dvanajstimi finalisti tudi naš občan in ambasador občine Ivančna Gorica Anton Posavec, ki so ga gledalci izbrali za osebnost meseca decembra. Tokrat se Posavec poteguje še za naziv osebnost leta 2019.
Anton Posavec je sicer prejemnik mednarodne nagrade v Las Vegasu »Koordinator leta«, nedavno pa ga je župan Dušan Strnad imenoval za Ambasadorja občine Ivančna Gorica na področju nujne medicinske pomoči.
Glasovanje za osebnost leta poteka od sobote, 25. januarja, do nedelje, 2. februarja. Glas lahko oddate prek spleta www.vaskanal.com in dopisnic. Prek spleta lahko glasujete le enkrat z enega/istega IP naslova. Pri poslanih dopisnicah pa bodo upoštevali zgolj en glas enega naslovnika in zgolj tiste dopisnice, na katerih bo pošiljatelj jasno razviden.

Dopisnice pošljite na naslov: Televizija Novo mesto, Podbevškova ulica 12, 8000 Novo mesto.

Vabljeni h glasovanju!

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki