Anton Posavec postal osebnost meseca decembra!

Ivančna Gorica, 07.01.2020


Televizija Vaš kanal je zaključila z akcijo Osebnost meseca za preteklo leto, kjer gledalke in gledalci izbirajo osebo, ki je po njihovem mnenju najbolj zaznamovala minulo dogajanje oziroma vsak posamezni mesec.
Med 1. in 6. januarjem je na Televiziji Vaš kanal potekalo še glasovanje za osebnost meseca decembra. Med tremi nominiranimi osebnostmi je bil tudi naš občan Anton Posavec. Posavec skrbi za izobraževanja s področja prve pomoči tako v domačem kraju, kot tudi na nacionalnem in mednarodnem nivoju. Je vodja izobraževalnega centra na reševalni postaji v Ljubljani, skrbnik heliporta UKC Ljubljana in v Las Vegasu prejemnik velikega mednarodnega priznanja ITLS (International Trauma Life Support) – Koordinator leta. Poleg vsega ga je domači župan Dušan Strnad na nedavnem novoletnem sprejemu imenoval za Ambasadorja občine Ivančna Gorica na področju nujne medicinske pomoči.
Tokratno glasovanje je bilo še posebej napeto, kjer sta se v vodstvu ves čas izmenjavala Anton Posavec in Tamburaški orkester Dobreč. Glasovanje je bilo odločeno šele v zadnjih minutah, zmage pa se je veselil naš občan. Med 5366 glasovi je Posavec prejel 2694 glasov (50,2%), Tamburaški orkester Dobreč 2542 glasov (47,37%) in Klara Lukan 130 glasov (2,42%).

Ob zaključku se v uredništvu zahvaljujemo vsem občanom in občankam, še posebej pa vsem gasilskim organizacijam, ki so množično glasovali za človeka, kot pravi predsednik Gasilske zveze Ivančna Gorica Jure Strmole, ki rešuje življenja in nesebično razdaja svoje znanje.

Antonu Posavcu za osvojeni naziv osebnost meseca iskreno čestita tudi župan Dušan Strnad s sodelavci.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki