Izpostavljamo

Podpis pogodbe za projektiranje Kulturno upravnega centra Ivančna Gorica

Ivančna Gorica, 12.08.2019


Občina Ivančna Gorica je s podjetjem Multiplan arhitekti d.o.o. podpisala pogodbo o izdelavi projektne dokumentacije za Kulturno upravni center Ivančna Gorica. Projektantsko podjetje je osvojilo prvo nagrado na izvedenem enostopenjskem arhitekturnem natečaju za izbiro strokovno najprimernejše rešitve in izbiro izdelovalca projektne dokumentacije. Pogodbo sta na sedežu Občine Ivančna Gorica podpisala župan Dušan Strnad in direktor podjetja Aleš Žnidaršič.
Pogodba obsega izdelavo projektne dokumentacije s področja arhitekture in ostalih področij, načrte priključkov komunalne, energetske ter prometne infrastrukture in vseh potrebnih elaboratov. Rok za izdelavo vseh faz od idejne zasnove za pridobitev projektnih pogojev, dokumentacije za pridobitev mnenj in gradbeno dovoljenje, projektno dokumentacijo za izvedbo gradnje je 390 dni. Vrednost pogodbe izdelave projektne dokumentacije, katera obsega tudi projektantski nadzor v času gradnje in projekt izvedenih del znaša 368.172,50 EUR brez DDV.
V sklopu Kulturno upravnega centra Ivančna Gorica bo umeščena kulturna dvorana, knjižnica, upravni prostori in podzemna garaža. Kot je povedal arhitekt Aleš Žnidaršič so celoten projekt zasnovali kot sodoben, a enostaven objekt s tremi kockami, tremi različnimi programi, vse skupaj pa povezuje skupni parter.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki