Izpostavljamo

Naša občina se lahko pohvali z rokometnim mladinskim reprezentantom

Ivančna Gorica, 25.07.2019


Letošnje poletje je še posebej uspešno za Rokometni klub SVIŠ Ivančna Gorica. Po več kot dveh desetletjih se ivanški klub lahko ponovno pohvali z novim mladinskim reprezentantom. Dres slovenske izbrane vrste je oblekel 21-letni Nik Pirnat, članski igralec SVIŠ-a.
Rokometna reprezentanca do 21 let te dni več kot odlično nastopa na svetovnem mladinskem prvenstvu v španskem Vigu, saj po šestih odigranih tekmah še ne pozna poraza. Včeraj so se z zmago proti Koreji uvrstili med osem najboljših ekip prvenstva. Naslednja ovira za preboj med najboljše štiri ekipe je reprezentanca Portugalske. Četrtfinalna tekma bo odigrana drevi ob 18.30 uri v neposrednem televizijskem prenosu na Sportklubu.

Poleg Pirnata so v poletnem času aktivni še nekateri člani Sviša, in sicer še igralec Simon Vidmar ter trenerja Aleksander Polak in Jaka Keše.

Simon Vidmar, ki je prav tako članski igralec ivanškega kluba, v teh dneh nastopa z reprezentanco mlajših kadetov na Olimpijskem festivalu evropske mladine v Bakuju (Azerbajdžan). Poleg Vidmarja delo pomočnika trenerja v reprezentanci opravlja še članski trener Sviševe ekipe Aleksander Polak.
Med 6. in 18. avgustom pa bo delo pomočnika trenerja kadetske reprezentance Slovenije opravljal novi trener mlajših selekcij SVIŠ-a Jaka Keše. Prvenstvo bo potekalo v Severni Makedoniji.

Foto: Dominik Pekeč in arhiv RK SVIŠ Ivančna Gorica

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki