Izpostavljamo

Župan voščil Mariji Kozlevčar za 90 let

Ivančna Gorica, 12.07.2019


Župan Dušan Strnad nadaljuje z obiski najstarejših občanov občine Ivančna Gorica. V tem tednu je za devetdeseti rojstni dan voščil občanki Mariji Kozlevčar iz Velike Dobrave, zadnja leta stanujoča v Višnji Gori.
Slavljenka Marija se je rodila 7. julija 1929, na Selah pri Višnji Gori. V družini je rojena kot najstarejša izmed šestih otrok. Imela je še dva brata in tri sestre. Pri rosnih 21-letih se je poročila v sosednjo vas, na Veliko Dobravo, kjer sta si z možem Vinkom ustvarila dom in družino. Rodili sta se jima dve hčerki in sin. Upokojitev je dočakala v podjetju Motvoz in platno v Grosuplju.
Vse do 85 leta starosti je živela na domačiji na Veliki Dobravi, zadnja leta pa se je zaradi bolezni preselila k hčerki Mileni v Višnjo Goro. Svoj okrogli jubilej je praznovala minulo nedeljo v ožjem družinskem krogu v gostišču Vila Rakar, kjer je poročena njena vnukinja. Na slavju so jo z obiskom počastili številni vnuki in pravnuki kot tudi sosedje iz Velike Dobrave in Višnje Gore.
Spoštovana gospa Marija še na mnoga leta!


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki