Izpostavljamo

Slavje na Jurčiču - 100 % uspeh na poklicni maturi

Ivančna Gorica, 09.07.2019


V petek, 5. julija 2019, so na Srednji šoli Josipa Jurčiča Ivančna Gorica razglasili letošnje rezultate poklicne mature za 34. generacijo ekonomskih tehnikov.
Čeprav so proslavljali z najmanjšo generacijo doslej, saj so imeli le šest maturantov, je bilo slavje kljub temu veliko. Maturo so uspešno opravili prav vsi in tako po nekaj letih ponovno na »Jurčiču« slavijo 100 % uspeh poklicne mature. Poleg tega so maturanti dosegli tudi zavidljivo povprečje 16 doseženih točk. Imajo tudi zlatega maturanta Janeza Grandovca, ki je dosegel 22 od 23 možnih točk in se kot 34. ekonomist zapisal na šolsko steno zlatih maturantov.
Na prireditvi je ravnatelj šole Milan Jevnikar čestital letošnji generaciji maturantov za izjemno lep uspeh. Zahvalil se jim je, da so sledili svojim učiteljem in dokazali, da je vestno delo vedno nagrajeno z uspehom. Ravnatelj se je zahvalil tudi učiteljem in vsem delavcem šole, ki so še eno generacijo pripeljali do srečnega konca. Posebej je nagovoril tudi starše, ki so se letos v večjem številu udeležili slovesnosti. Tudi oni so prispevali bistven delež k uspehu, saj so zaupali tako šoli kot svojim otrokom.

Učitelje in starše je nagovoril tudi maturant Andraž Miklič, ki se jim je z izbranimi besedami iskreno zahvalil za podporo, usmerjanje in srečen zaključek srednje šole.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki