Izpostavljamo

Gradnja kanalizacije in obnova vodovoda na Studencu lepo napreduje

Ivančna Gorica, 08.07.2019


Na območju vzhodnega dela Studenca v Ivančni Gorici poteka izgradnja kanalizacijskega omrežja v dolžini cca 500 metrov. Sočasno gradnje ob trasi poteka še obnova dotrajanega vodovodnega sistema in gradnja za optično omrežje. Hkrati se izvajajo tudi hišni priključki.
Na območju Studenca obstaja primarno kanalizacijsko omrežje Vir pri Stični – Ivančna Gorica in črpališče, na katero se predvidena kanalizacija naveže. Z obnovitvenimi deli in z zgostitvijo priključnega kanalizacijskega omrežja občina Ivančna Gorica uresničuje zavezo po opremljenosti aglomeracije nad 2000 PE z javno kanalizacijo.
Naložba se financira iz proračuna Občine Ivančna Gorica in bo predvidoma zaključena do konca meseca avgusta. Izvajalec del je Javno komunalno podjetje Grosuplje s podizvajalcem Komunalne gradnje Grosuplje.
V času gradnje velja na območju gradbišča spremenjen prometni režim, zato vse udeležence v prometu pozivamo, da upoštevajo prometno signalizacijo.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki