Začela se je prenova ceste v centru Šentvida pri Stični

Ivančna Gorica, 07.06.2019


Z današnjim dnem so se v Šentvidu pri Stični začela obnovitvena dela na cestni infrastrukturi. Gradbena dela zajemajo popolno preplastitev ceste od gasilskega doma, mimo farne cerkve sv. Vida do gostilniškega objekta Salon. Dela, katera si je danes ogledal tudi župan Dušan Strnad, bodo zaključena do četrtka, 13. junija 2019.
V omenjenem času bo popolna zapora ceste za ves promet. Obvoz je možen skozi naselje Šentpavel na Dolenjskem in po regionalni cesti. Promet skozi zaporo bo dovoljen le avtobusnim prevozom na redni liniji, zato avtobusni postajališči ostaneta na območju zapore. Prav tako bodo dostopi do šole s prevoznimi sredstvi ovirani, občasno pa tudi onemogočeni. Prosimo vas, da v času obnovitvenih del upoštevate cestno signalizacijo in navodila izvajalcev del. Učenci za pot v šolo in iz šole uporabite najkrajšo in varno pot ter se ne zadržujte na območju gradbišča oziroma Šentvida.
Krajani Šentvida in uporabniki ceste, bodite strpni ter razumevajoči. Le tako bodo dela potekala tekoče in nenazadnje, kar je najbolj pomembno, tudi varno za delavce in vse udeležence v prometu.

Hvala za razumevanje!


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki