Izpostavljamo

Zaključena asfalterska dela po občini Ivančna Gorica

Ivančna Gorica, 19.01.2018


Še pred zaključkom leta 2017 in pred začasnim prenehanjem delovanja asfaltnih baz, je Občina Ivančna Gorica v sklopu investicijskega vzdrževanja in gradnjo občinskih cest za leto 2017, asfaltirala še nekatere odseke cest.
V dolžini cca 600 metrov je položene asfaltne prevleke na cestnem odseku Krka – Gradiček, kjer je v fazi popolna rekonstrukcija in razširitev ceste od krške cerkve do mostička pri izviru potoka Poltarica. Preostanek del ceste bo asfaltno plast dobilo spomladi oziroma, ko bodo obratovanjem začele delovati asfaltne baze.

Prav tako se bo z začetkom obratovanja asfaltnih baz zaključila izvedba modernizacije ceste v Bukovici v Krajevni skupnosti Temenica.
Krajevna skupnost Šentvid pa je bogatejša za dve pridobitvi in sicer, se je v dolžini 700 metrov asfaltiral del ceste iz Petrušnje vasi proti zaselku Culka ter asfaltiranje parkirišča na območju novega pokopališča v neposredni bližini župnijske cerkve v Šentvidu.


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki