Izpostavljamo

Izjava vodje ivanške knjižnice Ksenije Medved o odgovornosti do okolja

Ivančna Gorica, 02.05.2017


Tokrat v rubriki »Kako znani Ivančani varujejo okolje?«, smo zastavili nekaj vprašanj vodji enote Knjižnice Ivančna Gorica, Kseniji Medved. Njeno videnje do okolja si lahko preberete v spodnji izjavi.
Ksenija Medved
: »Ko je hči postala polnoletna, sva si z možem uredila manjši prostor in sva popolnoma nepotratna pri energiji. Vse sva opremila v stilu »Obilja male hiške«. Za kramo in smeti v najinem prostoru ni. Oče nas je vzgojil, da se da vsako stvar popraviti ali še enkrat obrniti, tako da s trendi nisva obremenjena. Ne delava si zalog pri cunjah, hrani, ne kopičiva stvari, mogoče je tudi vse to lahko mali doprinos k čuvanju okolja. Imava tri varčne sijalke in dve navadni (zaradi vzdušja:), ponavadi gori le ena. Smeti ločujeva. Da moram paziti, kaj je na mojem krožniku, pa me je opomnila kar narava sama«.

Več izjav si preberite TUKAJ.

Skupaj za čisto občino Ivančna Gorica.


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki