Izpostavljamo

Izjava paraolimpijca Primoža Jeraliča o odgovornosti do okolja

Ivančna Gorica, 27.04.2017


Tokrat v rubriki »Kako znani Ivančani varujejo okolje?«, smo zastavili nekaj vprašanj vrhunskemu ročnemu kolesarju in udeležencu Paraolimpijskih iger v Riu leta 2016, Primožu Jeraliču. Njegovo videnje do okolja si lahko preberete v spodnji izjavi.
Primož Jeralič: »Narava je del nas in zato je nujno potrebno, da se do nje obnašamo spoštljivo. Zelo lepo je videti naravo čisto in cvetočo, takrat lahko rečem da mi zaigra srce. Že od malih nog sem v stiku z naravo. Zgrozim se, ko ob cestnih jarkih vidim odvržene plastične vrečke, pločevinke, plastenke… Ne morem verjeti, da smo ljudje lahko tako brezbrižni. Sam pravim, da človek, ki je do narave dober je dober tudi do sočloveka. Narava nam vrača dobro, če smo mi dobri do nje in tako miselnost želim prenesti na svoje otroke tudi sam«.

Več izjav si preberite TUKAJ.

Skupaj za čisto občino Ivančna Gorica.


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki