Izpostavljamo

Čisto okolje je postalo del našega vsakdana

Ivančna Gorica, 23.04.2017


Letošnja akcija »ZA NAMI JE ČISTO« v občini Ivančna Gorica poteka predvsem na velikem poudarku OZAVEŠČANJA, da občane spodbujamo na vsakodnevno varovanje in skrb našega okolja.
Tokrat v rubriki »Kako znani Ivančani varujejo okolje?«, smo zastavili nekaj vprašanj direktorici občinske uprave Občine Ivančna Gorica, Ireni Lavrih. Njeno videnje do okolja si lahko preberete v spodnji izjavi.

Irena Lavrih, direktorica občinske uprave: »Doma ločujemo odpadke, zbiramo odpadni papir, skrbimo za čisto okolico doma, zato večkrat poskrbimo tudi za odvržene smeti neznancev. Ob priložnosti zamenjave kupimo čim bolj varčne naprave in gospodinjske aparate, otroka pa vzgajamo in ozaveščamo v smeri varovanja okolja in odgovornega vedenja v naravi. Doma imamo vrt, kjer brez uporabe fitofarmacevtskih sredstev pridelamo nekaj zelenjave za lastno uporabo. Skrb za zdravo in čisto okolje je postalo del našega vsakdanjega življenja, kar pa ne pomeni, da ga ne bi mogli še izboljšati«.

Se nadaljuje…

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki