Izpostavljamo

Izvaja se modernizacija državne ceste v Šentvidu pri Stični

Ivančna Gorica, 21.04.2017


Za vse uporabnike ceste med Ivančno Gorico in Radohovo vasjo je dobra novica, da se je na odseku pri Sv. Roku v Šentvidu pri Stični začela obnova dveh odsekov državne ceste v dolžini 180 in 325 metrov. Obnova je posledica uspešnega pogajanja in terenskega ogleda Občine Ivančna Gorica s predstavniki Direkcije Republike Slovenije za infrastrukturo in Družbe za razvoj infrastrukture, ki so potekali v začetku letošnjega leta.
Izvajalci del so na delu ceste, najprej s frezanjem odstranili obstoječi in poškodovani asfalt, nato položili grobi asfalt ter na koncu še zaključni sloj finega asfalta. V naslednjih dneh se bo moderniziral še odsek te iste ceste na območju Radohove vasi v dolžini približno 500 metrov.
Vse udeležence v prometu naproša tako Direkcija RS za ceste kot Občina Ivančna Gorica, da upoštevajo prometno signalizacijo in navodila izvajalcev.

Veseli nas, da je Direkcija prisluhnila Občini in pristopila k prenovi ceste.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki