Primož Jeralič, Osebnost leta 2016!

Ivančna Gorica, 17.03.2017


Na novomeški televiziji Vaš kanal so zaključili z akcijo Osebnost leta 2016, za katero je vse leto veljalo veliko zanimanje. Gledalke in gledalci so z glasovanjem na spletni strani www.vaskanal.com izbrali dvanajst osebnosti meseca, ki so se potegovale za laskavi naziv osebnost leta 2016 Vašega kanala.

Irena Vide, direktorica TV Vaš kanal in osebnost leta Primož Jeralič
Z glasovanjem prek spleta in z dopisnicami, ki je potekalo med 8. in 28. februarjem, so izbrali osebnost leta 2016. To je postal občan občine Ivančna Gorica in paraolimpijec Primož Jeralič, ki je na lanskih paraolimpijskih igrah v Riu de Janeiru zastopal slovenske vrste kot eden izmed osmih športnikov invalidov. Ročni kolesar je nase opozorili z 10. mestoma v kronometru in cestni dirki. Njegov dosežek je vreden še več, če vemo, da je bil v prvi deseterici edini amaterski športnik.
Njegove uspehe je prepoznal tudi župan Dušan Strnad, ki mu je na sprejemu v Ivančni Gorici podelil spominski kovanec Prijetno domače.

Primož Jeralič priporoča vsem, naj živijo svoje sanje, naj se zavedajo trenutka tukaj in zdaj, ker so ti neponovljivi, in naj uživajo v življenju.

Primožu za osvojeni naziv osebnost leta 2016 iskreno čestita župan Dušan Strnad s sodelavci.

Foto: Boštjan Colarič

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki