Izpostavljamo

Začela so se asfalterska dela po občini

Ivančna Gorica, 17.11.2016


Lepo jesensko vreme v teh dneh omogoča, da so se letošnja asfalterska dela po občini naposled le začela. Z javnim razpisom je bilo za asfaltiranje cest v Občini Ivančna Gorica izbrano litijsko podjetje Trgograd d.o.o.
V minulim tednu so se opravila asfalterska dela na 200 metrov dolgem cestnem odseku Radohova vas – Breg pri Temenici tik na meji s sosednjo občino Trebnje. Na delu cestnega odseka v Temenici, ki vodi proti vinskim goricam na Debeli hrib pa so se opravila preplastitvena dela. Prav tako je Občina Ivančna Gorica prisluhnila večkratnim opozorilom krajanov Stične, da se je pri nekdanjem gasilskem domu položil proti drsni asfalt.
V letošnjem letu se predvideva še preplastitev ceste Podsmreka – Velika Dobrava in nekaj odsekov cest v Krajevnih skupnostih Ambrus in Stična.


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki