Izpostavljamo

Natečaj za najboljše oz. najizvirnejše božično-novoletne voščilnice

Ivančna Gorica, 10.11.2016


Člani Sveta za starosti prijazno občino vas vabijo k sodelovanju na Natečaju za najizvirnejše božično-novoletne voščilnice v različnih kategorijah.
In sicer:
- predšolska kategorija,
- osnovnošolska kategorija – prva triada,
- osnovnošolska kategorija – druga triada,
- osnovnošolska kategorija – tretja triada,
- mladinska kategorija in
- ostala kategorija.
Prijazno vabimo k sodelovanju vse občane Občine Ivančna Gorica. Prosimo vas, da voščilnice, ki jih boste izdelali v vaših dejavnostih, krožkih in druženjih pošljete na naslov: Občina Ivančna Gorica, Sokolska 8, Ivančna Gorica, do 5. 12. 2016.

Vse prispele božično-novoletne voščilnice bodo razstavljene v predverju sejne sobe Občine Ivančna Gorica. Najboljše oziroma najizvirnejše božično-novoletne voščilnice po izboru strokovne komisije Sveta župana za starosti prijazno občino pa bodo predstavljene in tudi simbolično nagrajene na slavnostni seji Občinskega sveta Občine Ivančna Gorica v decembru. Vse izdelane voščilnice, razen nagrajenih, bodo skupaj z voščilom za srečno in zdravo novo leto poslane najstarejšim občanom Občine Ivančna Gorica.

Spoštovani,
mladi in starejši, vsi smo del iste družbe. In vsak izmed nas lahko kaj prispeva. Več kot nas je, ki želimo pomagati in narediti nekaj dobrega za sočloveka, boljši bo ta svet. Zavedamo se, da je v izdelavo voščilnic vloženega veliko truda, časa in srčnosti a verjemite, cenimo vaše unikatne izdelke in kar je najpomembnejše, voščilnice so pri prejemnikih sprejete s toplino in hvaležnostjo.

Za sodelovanje se vam prav lepo zahvaljujemo.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki