Izpostavljamo

Paraolimpijec Primož Jeralič osebnost meseca oktobra

Ivančna Gorica, 10.11.2016


Televizija Vaš kanal je v letošnjem letu začela z novo akcijo, ki je nastala kot plod sodelovanja med ustvarjalci in gledalci novomeške televizije. V akciji Osebnost meseca gledalke in gledalci izbirajo osebo, ki je po njihovem mnenju najbolj zaznamovala minulo dogajanje oziroma minuli mesec.

Za osebnost meseca oktobra so gledalci in gledalke Vašega kanala izbrali našega občana in paraolimpijca Primoža Jeraliča, ki je med tremi nominiranci zbral daleč največ glasov. Slednji bo že v kratkem gost v studio novomeške televizije, s katerim bodo opravili intervju.

Naj omenimo, da je Jeralič sodeloval na nedavnih paraolimpijskih igrah v Riu in odlično zastopal slovenske vrste kot eden izmed osmih športnikov invalidov. Za uspehe pa mu je župan Dušan Strnad na sprejemu v Ivančni Gorici podelil tudi spominski kovanec Prijetno domače.

Primožu za osvojeni naziv osebnost meseca iskreno čestita tudi župan Dušan Strnad s sodelavci.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki