Izpostavljamo

Na čelu KGZS ostaja Cvetko Zupančič

Ivančna Gorica, 15.06.2016


Včeraj je na Kmetijsko gozdarski zbornici Slovenije potekala ustanovna seja sveta KGZS v novem mandatu, na kateri so svetniki izvolili predsednika KGZS, dva podpredsednika ter člane upravnega odbora, nadzornega odbora, stalne arbitraže in častnega razsodišča. Kmetijsko-gozdarsko zbornico KGZS bo še naprej vodil Cvetko Zupančič, ki je tudi občinski svetnik Občine Ivančna Gorica in član Državnega sveta Republike Slovenije.
Na ustanovni seji novega sveta zbornice je Zupančič prejel 27 glasov, njegov protikandidat Peter Vrisk, ki je tudi predsednik Zadružne zveze Slovenije, pa je zbral 21 glasov.

Novoizvoljeni predsednik Cvetko Zupančič je dejal: »V novem mandatu si bom prizadeval, da bom predsednik vseh kmetic in kmetov. Pri tem računam na podporo vseh novoizvoljenih članov sveta KGZS, kajti le s skupnimi prizadevanji lahko dosežemo boljši položaj slovenskega kmetijstva«.

Cvetku Zupančiču čestita tudi župan Dušan Strnad s sodelavci.


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki