Izpostavljamo

Diamantna maturanta Andreja Grabnar in Martin Čebular

Ivančna Gorica, 28.09.2015


Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor in ministrica za izobraževanje znanost in šport dr. Maja Makovec Brenčič sta, 19. septembra 2015 na Brdu pri Kranju, sprejela letošnje diamantne maturante, ki so na spomladanskem in jesenskem roku poklicne, splošne in mednarodne mature dosegli vse možne točke. Med njimi sta bila tudi maturanta iz občine Ivančna Gorica, Andreja Grabnar in Martin Čebular.
Predsednik republike je maturantkam in maturantom izročil posebno priznanje, t.i. Sovo modrosti, ki ponazarja znanje, učenost, odprtost uma in kreativnost. Med prejemniki predsednikovega priznanja sta bila tudi Andreja Grabnar iz Boge vasi in Martin Čebular iz Doba pri Šentvidu. Andreja je srednješolsko izobraževanje zaključila na Srednji šoli za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo, med tem ko je Martin Čebular obiskoval Srednjo elektro šolo in tehniško gimnazijo v Novem mestu.
Naj omenimo, da je letos maturo z vsemi možnimi točkami zaključilo 79 maturantov, trije pa so dosegli izjemen uspeh na mednarodni maturi. Izmed teh je 18 maturantov zaključilo šolanje na gimnazijah, 59 na poklicnih šolah, prihajajo pa iz trinajstih slovenskih gimnazij in šestindvajsetih srednjih šol.

Tako Andreji kot Martinu za izjemen uspeh čestita tudi župan Dušan Strnad s sodelavci ter jima želi še veliko nadaljnjih uspehov.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki