Ivančna Gorica bo prejela brezplačen prikazovalnik hitrosti za večjo varnost v prometu

Ivančna Gorica, 20.08.2015


Občina Ivančna Gorica je bila uspešna na javnem pozivu Javne agencije RS za varnost prometa za projekt »Skupaj za večjo varnost – Namestitev prikazovalnikov hitrosti Vi vozite«, v okviru katerega so na razpisu izbrali lokalne skupnosti, ki bodo dobile zastonj prikazovalnike hitrosti za obdobje enega leta.

Občina Ivančna Gorica bo tako ena izmed devetih izbranih občin, ki je na podlagi popolne vloge in ustrezanju merilom, prejela prikazovalnik hitrosti »Vi vozite« v enoletni brezplačni najem. Uradni prevzem merilnika hitrosti bo v petek, 28. avgusta ob 10. uri na Javni agenciji Republike Slovenije za varnost prometa v Ljubljani.

Naj še omenimo, da so bila na razpisu poleg ivanške občine uspešne še občine Dobje, Sv. Andraž v Slovenskih Goricah, Tabor, Šmartno pri Litiji, Središče ob Dravi, Podlehnik, Sveta Ana in Gornji Grad.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki