Pregled dogodkov Policijske postaje Grosuplje v preteklih 9 dneh

Ivančna Gorica, 19.08.2015


Policijska postaja Grosuplje je v preteklih 9 dneh od 10. 8. 2015 od 7. ure do 18. 8. 2015 do 7. ure, na območju občin Ivančna Gorica, Grosuplje in Dobrepolje, obravnavala 26 kaznivih dejanj in 47 ne interventnih dogodkov.
KAZNIVA DEJANJA:

Na območju občine Ivančna Gorica
so policisti obravnavali kaznivo dejanje prikrivanja, vlom v osebni avtomobil, vlom v vikend, tatvino goriva iz parkiranega tovornega vozila in tatvino iz gospodarskega poslopja.

Policisti bodo za zgoraj navedena kazniva dejanja po vseh zbranih obvestilih in pridobljenih dokazih s kazenskimi ovadbami obvestili Okrožno državno tožilstvo v Ljubljani.

PROMETNA VARNOST, JAVNI RED IN MIR:

Na območju občine Ivančna Gorica
so policisti obravnavali prometno nesrečo, ki jo je povzročil voznik KZM, ki je vozilo vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja in izsilil prednost vozniku osebnega avtomobila. Voznik kolesa z motorjem se je lažje telesno poškodoval. Policisti so obravnavali še prometno nesrečo z udeležbo osebnega in tovornega vozila, kjer se je en udeleženec lažje telesno poškodoval, dve povoženji divjadi ter kršitev javnega reda in miru, kjer je občan fizično napadel drugega in ga lažje telesno poškodoval. Policisti so voznikom, ki so vozili brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli 3 kolesa z motorjem eden od teh je bil pod vplivom alkohola.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki