Pregled dogodkov Policijske postaje Grosuplje v preteklih 7 dneh

Ivančna Gorica, 12.08.2015


Policijska postaja Grosuplje je v preteklih 7 dneh od 3. 8. 2015 od 7. ure do 10. 8. 2015 do 7. ure, na območju občin Ivančna Gorica, Grosuplje in Dobrepolje, obravnavala 20 kaznivih dejanj, 5 prometnih nesreč, 1 kršitve javnega reda in mira in 21 ne interventnih dogodkov.
KAZNIVA DEJANJA:

Na območju občine Ivančna Gorica so policisti obravnavali vlom v zidanico; poskus vloma v vikend in tatvino akumulatorjev.

Policisti bodo za zgoraj navedena kazniva dejanja po vseh zbranih obvestilih in pridobljenih dokazih s kazenskimi ovadbami obvestili Okrožno državno tožilstvo v Ljubljani.

PROMETNA VARNOST IN JAVNI RED IN MIR:

Na območju občine Ivančna Gorica so policisti obravnavali samomor z obešanjem; obravnavali samomor z utopitvijo; intervenirali na kraju, kjer je prepovedano kampiranje, storilcem je bil izdan plačilni nalog; obravnavali dve prometni nesreči z lahkimi telesnimi poškodbami.

Policisti so obravnavali prometno nesrečo s pobegom, kjer je NN voznik z OA znamke Toyota, sive barve v naselju Zg. Draga, prehiteval vozilo in pri tem trčil v levi bočni del vozila. Po trčenju je odpeljal v smeri Višnje Gore.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki