Na višnjanski šoli se izvaja preostanek del energetske sanacije

Ivančna Gorica, 05.08.2015


Občina Ivančna Gorica je v skladu z Lokalnim energetskim konceptom v zadnjih letih načrtno pristopila k izboljšanju energetske učinkovitosti javni objektov, ki so v njeni lasti. Tako se je pred kratkem začel preostanek del energetske sanacije PŠ Višnja Gora, kjer se bo izoliral še neizoliran del ostrešja, ki pokriva prostore avle, knjižnice in zbornice.
Na javnem razpisu »Energetska sanacija podružnične šole Višnja Gora – preostanek del«, katerega je Občina objavila v sredini meseca aprila na portalu javnih naročil in občinski spletni strani, je bilo izbrano podjetje Žleb Gradnje d.o.o. iz Ljubljane. Podjetje je z izvedbo toplotne izolacije strehe in izdelavo, dobavo in montažo strešne kritine objekta, šlo bo za poševno streho iz ALU pločevine, pričelo konec minulega tedna, z deli pa naj bi končali do 20. avgusta.
Operacijo delno financira Evropska unija, in sicer iz Kohezijskega sklada. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja okoljske in prometne infrastrukture za obdobje 2007-2013, razvoj ne prioritete »Trajnostna raba energije«; prednostne usmeritve »Energetska sanacija javnih stavb«.


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki